• 1_umagsajam.jpg
  • 2_parkiralista.jpg
  • 3_zgrade.jpg
  • 4_dom.jpg

Komunela d.o.o.

Tribje 2, 52470 UMAG - UMAGO
Tel: 052 743 - 297
Fax: 052 720 - 846

E-mail: info@komunela.hr
Web: www.komunela.hr

Radno vrijeme:
svakim radnim danom: 07:00-15:00
blagajna: 08:00-11:00

 Facebook      
Cjenik komunalnih usluga
Pravo na pristup informacijama
Javna nabava 2014
Javna nabava 2013

Novosti

Ocijenite naš rad

Odlično - 65.7%
Vrlo dobro - 21.9%
Dobro - 6.7%
Osrednje - 5.7%

Total votes: 105
The voting for this poll has ended on: 09 Sep 2013 - 09:27

Dobrodošli

 DOM UMIROVLJENIKA  

NAPLATA PARKIRALIŠTA

 

   
 Pri odabiru njegove lokacije vodilo se računa o pristupačnosti kako njegovim korisnicima, tako i službama koje će omogućavati neometano i kvalitetno funkcioniranje Doma.   Većina gradova svijeta ima problem s potrebama parkiranja. Segment uličnog  parkiranja, koji je u pravilu u javnoj funkciji, omogućuje odvijanje boljeg života u gradu.  
       

UPRAVLJANJE ZGRADAMA

 

UMAG SAJAM

 
   
Upravljanje nekretninama je umijeće gospodarenja nekretninom s ciljem očuvanja i povećanja njezine vrijednosti. Pod nekretninom se podrazumijeva zgrada i zemljište.    Grad Umag i Istarska županija i ove će godine organizirati  Međunarodni sajam ribarstva i ribarske opreme u Republici Hrvatskoj «Crofish» i  Sajam agroproizvoda „Umag land"  

Komunela d.o.o. komunalno je poduzeće u stopostotnom vlasništvu Grada Umaga čija je primarna djelatnost organizacija naplate parkirališta, upravljanje stambenim zgradama, organizacija sajamskih manifestacija te organizacija dovršetka izgradnje Doma umirovljenika. U planu je i niz novih projekata koji će doprinijeti podizanju kvalitete svakodnevnog življenja naših građana.

Primarni nam je cilj svojim korisnicima osigurati pouzdano, trajno i kvalitetno pružanje naših usluga, a internet stranice će nam omogućiti da kroz dvosmjernu komunikaciju s građanima afirmiramo njihove dobre ideje, prijedloge i sugestije. Stoga Vas, dragi sugrađani, pozivamo da nam svojim primjedbama i eventualnim pohvalama pomognete u poboljšanju učinkovitosti kako bi sve usluge koje Vam pružamo bile što kvalitetnije.

 

Copyright: Komunela d.o.o. Development: Studio web art