Opći uvjeti o privremenom zadržavanju vozila

Na vozila zatečena i ostavljena bez nadzora na javnom parkirališnom prostoru, a za koje nije plaćena parkirna karta, Komunela d.o.o. može postaviti odgovarajuće uređaje koji sprečavaju odvožnju vozila od strane vlasnika ili ovlaštene osobe kada redovitim putem od strane upravnih tijela RH nije moguće utvrditi vlasnika zaustavljenog ili parkiranog vozila kao obveznika plaćanja parkirne karte.

Pri postavljanju uređaja koji sprečavaju odvožnju vozila, osoba zadužena za naplatu parkiranja dužna je na prednje vjetrobransko staklo staviti upozorenje da je vozilo privremeno zadržano s uputom što vozač mora učiniti radi skidanja uređaja. Tekst uputa napisan je na hrvatskom, talijanskom, engleskom i njemačkom jeziku.

Visina naknade za deblokiranje vozila naplaćuje se u visini dnevne karte koja vrijedi za tu parkirališnu zonu. Plaćanje se može izvršiti u pošti, bilo kojoj poslovnoj banci ili na blagajni Komunele d.o.o. (radnim danom od 7 do 15 sati).

Nakon predočenja potvrde o plaćenoj naknadi, osoba zadužena za naplatu parkiranja skinuti će uređaj koji onemogućuje odvožnju vozila od strane vlasnika ili ovlaštene osobe.

Pročitano 3179 puta

Copyright: Komunela d.o.o. Development: Studio web art